Înțelege-te

629.3Comentariu: Mulți tineri se simt confuzi. Li se spune că sunt deprimați și cred că pur și simplu nu pot face față lumii și nu își pot da seama ce să facă cu ei înșiși.

Răspunsul meu: Depinde ce trebuie luat pentru depresie. Poate că este căutarea a ceva special, mai înalt, iar omul se află într-un fel de așteptare, poate în anticipare, în contemplare interioară.

Îi spun din exterior: „De ce te uiți în tine? Iesi afara. Uite cât de interesantă și de bună este lumea. ” Dar ceea ce vede aici este doar zgomot și duhoare.

Cred că nu ar trebui să fim deosebit de impresionați de lume prin modul în care reacționează la noi. Lăsați lumea să fie singură și omul să fie singur. Trebuie doar să se gândească serios la viitorul său, pentru că astăzi, acum, în acești ani, își decide viitorul.

În primul rând, trebuie să se gândească concret, pragmatic, sobru la ce va trăi. Ar trebui să fie mai mare decât un hobby, decât poate unele impulsuri altruiste și tot felul de tendințe.

Principalul lucru este de a oferi tinerilor o direcție, astfel încât să aibă o specialitate, datorită căreia vor putea câștiga bani mâine. Mai mult, o specialitate clară, cerută.

Din emisiunea de pe KabTV „Lumea integrală 17.12.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: