Într-un cerc vicios al dependenței globale

275Creatorul a creat fiecăruia dintre noi dependența de mediul său. Vedem chiar și în evoluția umanității cum oamenii se unesc treptat și se simt dependenți unii de alții. Poate că acest lucru a avut loc prin cuceriri, prin relații negative între ei, dar oamenii încep să se unească din ce în ce mai mult, cultural, științific.

Priviți importanța pe care a dobândit-o turismul în timpul nostru. De unde în oameni această dorință de a merge undeva? Acest lucru nu a existat cu vreo sută de ani în urmă. Oamenii nu aveau astfel de dorințe. Dar ele se dezvoltă treptat în noi.

De ce a creat Creatorul dependența unei persoane, pornind de la mediul său mic, casă, familie, oraș, țară, până la un mediu imens în care simt întreaga planetă, întreaga umanitate și înțeleg că, în principiu, este dependentă de acestea ?

Începem să simțim asta, mai ales în ultima vreme. Depindem de aprovizionarea cu petrol și gaze, de ce fel de recoltă va fi undeva etc. Și atunci ne vom mișca în așa fel încât să simțim dependență de întreaga planetă.

Și asta ne va conduce la nevoia de relații bune unul cu celălalt. Nu vom putea anula dependența dintre noi, dar vom fi nevoiți să o schimbăm din negativ în pozitiv. Și atunci ne vom vindeca de toate pandemiile, de toate problemele și virușii care ne fac rău, de orice.

Ca urmare, vom ajunge în punctul în care vom avea nevoie de toate miliardele de oameni și toate acestea sunt de fapt structura sufletului meu personal, sufletul tău personal, sufletul lui personal și sufletul nostru comun, deoarece este unul pentru toată lumea. .

Congresul internațional „Să ne ridicăm deasupra noastră” 08.01.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed