Intreaga creatie poate fi a ta!

Intrebare: Atunci cand intreaga lume ajunge la finala sa corectare si se inalta la fuziunea cu Lumile Superioare, atunci se va dovedi ca nu ne-am bucurat inca de viata in aceasta lume, dar am trecut deja in Lumea Spirituala?

Raspunsul meu: Esti ingrijorat de faptul ca niciodata nu vei obtine faima la care ai dreptul, sau gloria, banii si puterea asupra a tot? Te temi ca te vei corecta si vei scapa de aceste dorinte, vei urca spre o alta lume in care te vei intalni cu Creatorul, te va imbratisa si te va intreba: “Ei bine, spune-mi ce vrei?” Dar tu nu vei avea nimic sa-I ceri!

Deja nu mai vrei bani, glorie, putere, sau orice altceva. Deci, ce faci atunci? De ce anume mai ai nevoie intr-adevar? O gura de apa si o mana de fructe de padure, pentru o saptamana. Si aceasta se numeste corectarea finala, la care noi toti aspiram?

Dar nu-ti face griji, pe masura ce o persoana urca, cu atat mai mari devin dorintele sale. Dorintele materiale de astazi, in raport cu cele spirituale constituie de un miliard de ori mai putin decat dorintele un copil fata de un adult. De fapt, suntem deconectati complet de Lumea Spirituala, in timp ce un copil traieste in aceeasi lume cu noi.

Dar, asa cum dorintele copilului cresc cu varsta, el deja vrea sa se bucure de viata ca un adult – in acelasi mod cresc in noi dorintele sufletului. Cand vom trece bariera care ne separa de Lumea Superioara si vom intra in Lumea Spirituala, vom gasi straturi intregi de dorinte impure, pe care avem nevoie sa le corectam. Prin corectarea acestora, te ridici deasupra lor, in Lumea Superioara!

Cat de mult poti pierde aici, comparativ cu ceea ce sistemul Lumilor Spirituale impure iti poate da? Ele ne daruiesc dorinte atat de uriase, incat universul nostru este nimic, in comparatie cu acestea – ele cuprind toate lumile si nu doar lumea noastra, care este ca un firicel de nisip, pe langa ele.

Prin urmare, nu-ti face griji, dorintele noastre cresc tot timpul. Si cele mai mari dorinte din aceasta lume, toate bogatiile sale, faima si puterea sunt doar sentimente minuscule, lipsite de valoare, in comparatie cu implinirea spirituala.

In plus, acum lumea este intr-o astfel de disperare si depresie, incat persoana nu mai are nici macar o astfel de dorinta minuscula.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed