Iordania – O graniță în interiorul omului

608.01„Profeți”, Iosua, Capitolul 1, punctele 2-3: „Moise, robul Meu, a murit. Scoală dar şi treci Iordanul tu şi tot poporul acesta, în ţara pe care o voi da fiilor lui Israel. Tot locul pe care vor călca tălpile picioarelor voastre, îl voi da vouă, cum am spus lui Moise.

Întrebare: Ce este această graniță Iordania în interiorul omului pe care trebuie să o traversăm pentru a intra în starea ultimei generații?

Răspuns: Aceasta este granița în spatele căreia natura începe să ne ceară îndeplinirea unor noi legi spirituale suplimentare. Dacă mai devreme, înainte de a intra pe pământul Israelului, ne-am putea comporta la un anumit nivel de comunicare destul de mediocru, atunci, trecând această graniță, nu mai putem acționa astfel.

Aceste margini sunt foarte clar marcate pe toate părțile: în funcție de momentul în care intrați, de modul în care intrați, din ce parte. Cu toate acestea, în principiu, legile pământului Israelului (Eretz Israel) înseamnă trecerea frontierelor nu fizice, ci spirituale.

Această traversare nu are loc undeva în munți sau pe uscat, ci în interiorul omuliu, când simte că, din acest moment, ar trebui să-și îndrepte toate gândurile doar către Creator și numai către calitatea de dăruire. Dacă facem acest lucru, vom trece într-adevăr granița și vom intra pe pământul Israel.

KabTV „Secretele cărții eterne”, 19.05.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: