La ce Creator ne rugăm?

239Întrebare: Dacă vrei ceva, începi să-l vezi peste tot. Știu asta. De exemplu, atunci când dorești să cumperi o mașină, vezi în mod constant această marcă specială de mașină peste tot, iar înainte de asta nu acordai atenție. Există multe astfel de studii psihologice: dintr-o dată începeți să vedeți lucruri pe care nu le prețuiați înainte, ele nu se aflau în câmpul vostru vizual.

Se pare că nu îl vedem pe Creator pentru că nu Îl apreciem. El nu este important pentru noi.

Creatorul este calitatea dăruirii. Așa este că dăruirea nu este importantă pentru noi? Este importantă doar calitatea de a primi? Doar ea este valoroasă pentru noi? De aceea nu Îl vedem?

Răspuns: Dacă am primi ceva de la Creator, nu i-am acorda Lui atenție.

Comentariu: Dar întreaga lume încă se roagă Creatorului și ne amintim de El când ne simțim rău.

Răspunsul meu: Acest lucru este doar așa, în cazul că… Nu ne rugăm Creatorului, ci vițelului de aur: „oamenii pier pentru metal”. Fiecare se roagă la ceea ce primește plăcerea egoistă.

Întrebare: Sper ce Creator ar trebui să mă îndrept?

Răspuns: La cel adevărat, la proprietatea dăruirii și iubirii. Dacă ai calitatea de dăruire și iubire pentru aproapele tău, atunci o poți îndreptă către Creator. Dacă nu, nu te vei îndrepta în niciun fel către Creator, El îți va fi ascuns.

Întrebare: Vrei să spui că Creatorul a creat alți oameni în loc de El însuși și mi-a dat un domeniu de activitate? Dacă îi tratez cu iubire, este la fel cu faptul că Îl tratez pe El în același mod?

Răspuns: Da, vei ajunge treptat de la iubirea pentru aproapele tău la iubirea pentru Creator.

KabTV  „Stări spirituale”  24.05.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: