La ce va duce unitatea spirituală?

541Întrebare: Când soții abia încep să trăiască împreună, conform proceselor biologice, hormonii le susțin relația în primii trei ani. Se crede că după trei ani, hormonii nu mai funcționează, iar între un bărbat și o femeie are loc o răcire, nimic nu-i ține mai departe. Vine asta din natură?

Răspuns: Probabil. În secolele trecute, s-ar putea să fi fost diferit, dar în zilele noastre se spune că este, mai ales din partea bărbatului.

Poate din partea femeii, nu știu. De obicei, o femeie se obișnuiește cu un bărbat. Nu cred că ea vrea să schimbe totul atât de mult. Astăzi este puțin diferit și pentru femei, dar totuşi nu în aceeaşi măsură ca pentru bărbați.

Întrebare: Nu este un fapt că cineva vrea să schimbe ceva, este doar o întrebare că nu mai există un factor fizic care să-l rețină. Cum pot soții să depășească acest lucru și să continue să trăiască normal?

Răspuns: Acum este un moment special – timpul corectării egoismului. Iar dacă soții nu sunt angajați în corectarea acestuia, nu vor putea coexista împreună.

Vor fi din ce în ce mai multe divorțuri până când nu vor mai rămâne familii deloc. Oamenii vor converge pentru o zi sau două, pentru un an sau doi și se vor dispersa. Copiii se vor naște nu este clar de la cine și unde. Lumea va ajunge la asta pentru că o persoană nu va putea face față egoismului dacă nu începe să-l corecteze.

Și de dragul corectării, vei trăi cu o singură femeie pentru că vei simți că ești spirit înrudit cu ea și cu ea te poți corecta. Și atunci toate problemele fizice sau răcirea vor fi invizibile, pentru că în uniunea ta fizică cu ea vei simți unitate spirituală și atunci nu vor fi probleme.

Lumea ajunge la asta. Și acum trăim într-o perioadă de tranziție, în care nu există o astfel de căsătorie ca înainte, dar nu există nici o nouă stare de căsătorie așa cum ar trebui să fie.

Dar o persoană va fi așa. Ea va trăi doar pentru a se îmbunătăți spiritual, pentru a se ridica, pentru a simți o stare mai înaltă, dar în niciun caz pentru a rămâne în această lume și această viață. Altfel, nu are rost. Altfel, oamenii se vor sinucide, vor consuma droguri și se vor întâmpla lucruri groaznice în lume.

Comentariu: În principiu, o astfel de conexiune ar trebui să fie în mod ideal.

Răspunsul meu: Nu, deloc în mod ideal! O persoană va simți nevoi spirituale deasupra bazei sale pământești pentru că în ochii ei nu va merita să-și petreacă viața în asta. Vom supraviețui acestei stări.

KabTV “Am primit un apel. Cum să păstrezi dragostea” 12/19/13

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed