La etapa intermediară

559Femeile au realizat multe în această lume pentru că și-au asumat funcțiile de creștere și educație. Au ajuns aproape în mod neobservabil în prim plan și, după cum se spune, „ele învârt lumea”.

Iar bărbații au fost creați inițial de natură în așa fel încât să îndeplinească dorințele femeilor. Dar când acest lucru este în detrimentul interacțiunii corecte dintre bărbați și femei, lumea ia forma pe care o vedem noi.

Comentariu: Astăzi totul se întâmplă exact în sens opus. O femeie face o carieră crezând că dăruiește mai mult, iar bărbatul este o parte primitoare.

Răspunsul meu: Astăzi ne aflăm într-o astfel de etapă intermediară, în care încă nu ne dăm seama cine suntem și ce suntem. Trecem de la lumea veche la una nouă și totul se schimbă foarte repede.

În acest stadiu, trebuie să înțelegem că ne-am rătăcit într-un loc greșit, am distrus bazele animale naturale, ne-am desprins de ele și ne-am urmat egoismul, care ne-a îndrumat către locul greșit.

Există două proprietăți în natură: dăruirea și primirea. Am urmărit doar primirea  și am folosit-o greșit. Egoismul nostru, care se dezvoltă și ne presează în fiecare generație, ne-a condus la o criză globală comună.

Această criză include educația, creșterea, familia, interacțiunile dintre un bărbat și o femeie, între copii, toate relațiile noastre sociale: stat, lume, ecologie, economie, știință, cultură etc.

Pur și simplu nu va funcționa și va trebui să rezolvăm acest lucru. Și apoi ne va conduce la înțelegerea de ce s-au întâmplat toate acestea și ce ar trebui să facem în continuare.

KabTV “Prim plan” 11.08.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: