La nivelul minții și al dorinței

712.03Conform legii evoluției, am ajuns la o stare în care natura nu se mai schimbă la nivelurile anorganic, vegetal sau animal, ci începe să se schimbe la nivelul minții și al dorințelor.

Anterior, când nu atinsesem încă nivelul maimuței, natura se schimba constant fizic și, sub presiunea diverselor cataclisme, explozii de stele etc., a creat materia. Apoi, această materie a format planeta Pământ. Apoi, a apărut viața pe ea, și tot acest lucru a fost sub influența externă a naturii, care a format nivelurile anorganic, vegetal și animal ale materiei.

Astăzi, natura ne influențează! Dar este deja la următorul nivel, la nivelul minții, la nivelul programului său, al scopului său, și se manifestă în condiții noi.

Nu vrei să dispari ca un dinozaur? Atunci adaptează-te la asta! Altfel, vei dispărea.

Cabala ne spune cum să ne adaptăm condițiilor naturale care se manifestă în fața noastră astăzi.

Nu putem scăpa nicăieri! În orice caz, trebuie să îndeplinim acest program al creației. Avem doar două posibilități. Fie vom ajunge la asta în mod voluntar, fie cu mare suferință, când din opt miliarde de oameni vor rămâne poate șapte milioane sau chiar mai puțin – nu contează câți. Dar totuși, vom ajunge la o stare de armonie completă cu natura, adică de aderență completă la Creator.

Din KabTV „Am primit un telefon. N-ai spus nimic” 9/3/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: