La un punct de cotitură în istorie

În prezent, punem în aplicare o activitate care corectează Shevira (spargerea), ceva care nu s-a întâmplat în istorie.

Imaginați-vă cât este de importantă această muncă. Spargerea, greșeala lui Adam HaRishon cu arborele cunoașterii, totul s-a întâmplat pentru a amesteca dorințele și a face posibil pentru vasele de primire să se apropie de obiectivul creației.

Deoarece acestea sunt adevăratele dorințe. Dorința de primire este fundamentul creației. Și, în aceste zile, punem în aplicare prima acțiune în întreaga creație, în coborârea lumilor de sus în jos și în crearea acestei lumi, tot acest univers, în toată evoluția creaturii pe suprafața pământului și întreaga istorie a omenirii.

Abia acum începe corectarea spargerii și expansiunea de sus în jos.

Suntem la un punct de cotitură de la care vom începe să urcăm din nou, de jos în sus. Și această ridicare nu este făcută de dorințele Galgalta ve Eynaim, deoarece ele deja au fost corectate la momentul primului Templu. Și acum, ele încep a corecta Kelim (dorințe) ale AHP.

Din momentul în care vom corecta AHP al nostru care aparține de Galgalta ve Eynaim, asta înseamnă poporul fizic al lui Israel, apoi cele zece triburi pierdute ale lui Israel vor fi descoperite. După aceea, noua muncă în parteneriat cu ei deja va începe.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala, 05.06.2014, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed