Lucreaza Impreuna Cu Lumina Ca Sa Te Schimbi

Cu totii suntem facuti din dorinta de a ne bucura  – un material ce nu poate face nimic de unul singur si care este in intregime dependent de Lumina ce l-a creat. Toate schimbarile prin care trece dorinta de a ne bucura sunt excutate de Lumina.

Dezvoltarea noastra incepe cu etapa initiala, unde Lumina influenteaza dorinta de a ne bucura si ii provoaca cresterea. Odata atinsa maturitatea, Lumina urmareste dezvoltarea dorintei si asteapta ca aceasta sa-si doreasca singura dezvoltarea, si apoi sa o ceara Luminii.

Astazi ne aflam intr-o faza de tranzitie ce ne conduce spre dezvoltarea nostra independenta. Lumina nu ne mai dezvolta demult, dar asteapta ca noi sa-I cerem sa ne dezvolte in continuare. Totusi, cererea noastra trebuie sa corespunda programului actiunilor viitoare ale Luminii asupra noastra. La fiecare nivel, trebuie sa cerem Luminii sa-si faca treaba.

Daca ne dorim ca Lumina sa execute o anume actiune asupra noastra – sa ne corecteze de la a primi la a darui, si daca dorinta noastra se potriveste perfect  cu programul Luminii, atunci Lumina executa aceasta actiune imediat. Astfel avansam, parcurgand cei 125 de pasi de pe drumul dezvoltarii noastre.

Prin urmare, intreaga nostra munca se afla in a intelege exact ce trebuie sa cerem, care este starea noastra viitoare, si ce trebuie sa obtinem la fiecare nivel? Apoi dorinta noastra va deveni la fel ca dorinta Luminii, Creatorul.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed