Lumea opusă

Există o realitate spirituală deasupra lumii noastre, pe care noi nu o simțim și nu o cunoaștem, dar vrem să o atingem. Diferența este că în lumea noastră totul se întâmplă între dorințele egoiste, fiecare dintre ele trăgând spre sine. Dar în lumea spirituală superioară, opusul este adevărat și toată lumea încearcă să facă ceva în beneficiul altora. Aceasta este realitatea opusă, lumea opusă.

Încercați să simțiți ce este lumina credinței ca și cum ați fi în fluxul ei, ne învăluie din toate părțile și ne transportă de la stare la stare. În lumina credinței, începem să vedem alte dimensiuni: nu doar sus-jos, dreapta-stânga, față-spate, adică coordonate tridimensionale, ci într-un număr infinit de dimensiuni, o lume rotundă, integrală, care este fără sfârșit.

Aceasta este o lume care există deasupra timpului și spațiului. Chiar și știința convențională descoperă că nu existăm pur și simplu în galaxia noastră, ci într-un sistem mult mai complex. Trebuie să ne dezvoltăm simțurile pentru a experimenta adevărata realitate.

De fapt, suntem creaturi eterne! Pur și simplu nu o simțim acum, prinși într-o cușcă mică și înghesuită numită „această lume”.

Nu există niciun loc în întregul univers mai rău decât această lume în care trăim. Deci, să nu fim de acord cu asta, să ne trezim, să aspiram puțin mai sus!

Trebuie doar să scapi de stăpânirea egoismului, care caută să smulgă din ce în ce mai mult pentru sine. Făcând acest lucru, dimpotrivă, ne furăm adevărata viață de la noi înșine.

Despre aceasta se spune: „Morții sunt liberi”. Dacă dorința egoistă moare și înceteaza să mai ceara pentru mine, atunci devin liber. Ochii mei se deschid brusc, toate senzațiile care nu erau înainte pentru că erau blocate și simt lumea superioară. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vă ridicați deasupra egoismului vostru prin unitatea noastră și, din această unitate, cerem Creatorului să ne dea puterea de dăruire, astfel încât să ne putem uni cu ceilalți și să ne unim cu El.

Nu este nevoie să încerci să îți depășești dorința. Nu putem merge niciodată împotriva ei. Trebuie doar să-l ceri Creatorului și totul se va întâmpla. Vrem ca Creatorul să dezvăluie proprietatea dăruirii în noi – asta înseamnă că El se va revela pe Sine. Atunci o persoană va deveni asemenea Creatorului.

Nu este nevoie să ne temem că suntem îndepărtați și detașați de Creator pentru că și acum suntem în adeziune cu El și pur și simplu nu o simțim. Embrionul din pântecele mamei nu înțelege că se află în interiorul mamei. Exact în același mod, o persoană se află în interiorul Creatorului, dar nu își dă seama. Studierea Cabalei și unirea în grupul de zece ne aduce la conștientizarea locului în care existăm.

Chiar și acum, suntem cu toții în interiorul Creatorului și trebuie, în primul rând, să ne liniștim. Orice s-ar întâmpla, suntem în interiorul Lui. Și din această stare, să continuăm să dezvoltăm sentimentul de apropiere de Creator, dorința de a fuziona cu El, cu sufletul și inima noastră, cu toate gândurile noastre. Nimic nu se schimbă în realitate, cu excepția conștientizării unei persoane care învață treptat unde se află.

Din lecția pentru femei 24/10/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: