Lumea spirituala se naste intre noi

Multe lucruri au aparut si disparut din aceasta lume pe masura ce tehnologia s-a dezvoltat si a fost inlocuita cu alte lucruri perfecte. Cu toate acestea, acum incepe un proces diferit si in curand toate aceste masini si avioane vor disparea din senzatia noastra si isi vor pierde importanta.

Singurele forte care opereaza in lume sunt: Lumina directa si Lumina reflectata, impreuna cu dorinta de a ne bucura. Aceasta imagine ne apare pe ecran in partea in partea opusa a creierului.

De aceea locul de munca al oamenilor se deplaseaza spre tastatura computerului. Cineva poate intreba : Ce se poate produce acolo – imbracaminte sau case ? Se creaza un fel de valori artificiale : respect, putere, cunoastere stiintifica si alte lucruri care sut desprinse din nevoile personale : (hrana, sex, familie). In acest fel cream conectarea intre oameni, si aceste eforturi sunt acum exprimate in lucruri materiale. Singurul lucru cu adevarat important este sa producem Lumina Reflectata, si daca o putem crea in timp ce ne jucam la tastatura, atunci e deajuns !

Forma realitatii in care traim depinde de noi. Daca incepem sa vedem totul in Lumina Reflectata, atunci o sa conectez radacina cu ramura si o sa vad radacinile spirituale in lumea care apare in fata mea.  Apoi voi incepe sa acord mai mare importanta acestor radacini spirituale decat ramurilor lor materiale. Asta se va intampla intr-o asa masura incat ramurile materiale treptat  vor disparea din perceptia mea pentru ca imi voi activa senzatiile spirituale din ce in ce mai mult.

In lumea materiala folosesc doar ceea ce am nevoie pentru a-mi intretine viata si corpul, si nu am nevoie de nimic mai mult. In acest fel aceasta lume va deveni din ce in ce mai transparenta. Iar asta nu depinde de fiecare persoana separat, ci ide corectia comuna a lumii, datorita tuturor sufletelor.

Daca sufletele noastre se unesc, ele creaza lumea spirituala intre ele! Vor avea o perceptie impartasita a Lumii Superioare si vor simti realitatea care este deasupra acestei realitati materiale, de un milion de ori mai puternic decat ea. Chiar si acest nivel spiritual este infinit mai mare si mai puternic decat lumea noastra.

Daca incepem sa o simtim, atunci va eclipsa lumea noastra. Chiar si acum sunt multe detalii in lume pe care nu le observam. Dorinta de a ne bucura nu dispare in nici un caz, dar cand intreaga umanitate incepe sa construiasca sistemul comun de daruire intre noi toti, insemnand locul pentru lumea spirituala, atunci vom incepe sa traim in ea si o vom face mai importanta !

Vom ridica nivelul material inferior spre nivelul spiritual. Astfel, incep sa vad lumea materiala ca parte a lumii spirituale pentru ca fortele care opereaza in spatele a tot nu observa nimic din ce am facut inainte. In ceea ce ma priveste lumea se transforma in forte si asta inseamna ca Lumea Assiya si toate celelalte lumi urca pana la Lumea Infinitului.

Si totusi, asta nu se intampla fiecarei persoane separat, ci in raport cu toata umanitatea care incepe sa se uneasca intr-un suflet comun.
Din partea a 4a a Lectiei zilnice de Cabala 2/8/11, “Esenta si Intelepciunea Kabbalah”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: