Lumea veche a murit, trăiască lumea nouă!

Coronavirusul este o forță care trezește umanitatea pentru a face un audit complet. Toată dezvoltarea noastră egoistă, întreaga evoluție a omului din momentul în care a ieșit din peșteră și a coborât din copac, deosebindu-se de maimuță, toate s-au petrecut doar în interiorul egoismului. Acum, pentru prima dată în istorie, schimbăm metoda dezvoltării noastre.

Dezvoltarea egoistă s-a încheiat, aducându-ne în Egipt și făcându-ne sclavii dorinței de a primi plăcere. Omenirea trebuie să treacă acum la #intenția de a dărui (ID), adică să părăsească Egiptul și să intre (să urce) în țara lui Israel.

Ne aflăm acum într-un moment de cotitură, înainte de o schimbare completă.

Este un moment istoric în care are loc prima revoluție spirituală a umanității. De aceea, este necesar să lucrăm pentru a atrage #Lumina care ne întoarce la Sursă, care va schimba fața umanității. Trebuie să fim grupul, instrumentul care atrage această rază datorită căreia toată umanitatea va începe să avanseze.

Noi, cei care aspirăm la Creator, nu suntem prea mulți. Important este să organizăm începutul conexiunii, așa cum este scris: „Deschideți-mi un orificiu cât urechea acului”. Nu se cere mai mult. Din partea omului se cere să deschidă pentru Creator un orificiu mic cât vârful acului, în spațiul dintre noi, apoi prin el vor începe să se reveleze și să se dezvolte tot felul de conexiuni. Astfel vom intra în Sistemul Spiritual al Dăruirii.

Nu ne vom întoarce la ce a fost odată. Lumea veche a murit, nu mai există! Vom ajunge într-o Lume Nouă și noi înșine vom fi alții. Desigur, că acest lucru nu se va întâmpla dintr-o dată, ci în etape. După cum este descris în #Exodul din Egipt: de câte ori a mers Moise la Faraon și s-a întors de la el?
Acesta nu este un proces simplu, dar a demarat deja. Și nu se va opri până când Coronavirusul nu se va transforma într-o adevărată #Coroana, în #Keter și ne va conduce la comunicarea cu Creatorul sub diferite forme și la toate nivelurile. El o va face cu siguranță!

Prin urmare, trebuie să apreciem timpul în care trăim. Umanitatea nu este capabilă să perceapă acest lucru, deoarece nu vede acest proces la scara întregii istorii, de la crearea lumii până la sfârșitul dezvoltării sale. Noi însă vedem că totul se desfășoară așa cum este scris în cărțile de Cabala.

Baal HaSulam a scris, acum o sută de ani, că intrăm în zilele lui Mesia. Adică în perioada în care o Forță spirituală uriașă începe să acționeze asupra noastră pentru a ne face să avansăm.

De la lecția de dimineață 03/03/202

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed