Lumina poate sa remedieze pe toti bolnavii nostri s

Toata istoria omenirii arata ca rugamintile staruitoare catre Creator nu merita un raspuns clar de la El. Asta ridica o intrebare: Daca exista Creatorul, atunci exista vreo cale de a comunica cu El? Sau aceasta intrebare va ramane un mister pentru totdeauna, la fel ca OZNurile si viata pe alte planete, unde suntem lasati in intuneric pentru totdeauna cu privire la existenta altor civilizatii in afara pamantului, care poate ca exista, dar nu doresc sa ia contact cu noi?

Pentru a obtine contact cu Creatorul, trebuie sa stabilim o conexiune cu oamenii care sunt deja in conexiune cu El. Trebuie sa ne lipim de cei care sunt conectati cu Sistemul Superior. Atunci, vom fi ca un copil care se lipeste de un adult si, astfel, primeste tot ce are si adultul. Asa putem sa inaintam catre spiritualitate.

Daca vrem ca gandurile si dorintele noastre sa fie aceleasi ca cele ale marilor kabbalisti (Baal HaSulam si Rabash), atunci vom fi influentati de aceeasi Lumina care ii implineste pe ei. Asta ne va remedia problemele, inclusiv toata boala corpurilor si a sufletelor noastre. Lumina stie ce trebuie corectat si aranjeaza totul in modul cel mai bun cu putinta.

Adevarul este ca noi nu stim ce anume e bine cu adevarat pentru noi. Noi trebuie doar sa dorim sa ne apropiem de Lumina, iar Ea va face totul. Ca urmare, intreaga noastra lucrare este sa ne apropiem cat de mult putem de ceea ce au scris kabbalistii. Trebuie sa ne lipim de ei cu inimile noastre.

Acesta este modul in care putem sa inaintam pas cu pas. Indiferent ce ni se intampla, in ciuda tuturor problemelor, greselilor si confuziei, trebuie sa aspiram sa ne tragem mai aproape de Lumina.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: