Machsom Este O Bariera Psihologica

Machsom este un punct psihologic, până la care lucrez doar pentru propria mea plăcere, după care, pentru plăcerea Creatorului sau a vecinului, a cuiva din afara mea. Aceasta este ceea ce trebuie sa ating.

Această limită, acest grad, se numește Machsom.  Granița dintre lumea noastră și lumea spirituală este pur și simplu psihologică. Dacă aș avea grijă de mine, chiar dacă în același timp aspir catre Creator, catre spiritualitate, dar continui să acționez pentru mine, atunci, starea mea este în prezent sub Machsom și este numita „Lo Lishma.” Dacă as reusi să mă gandesc doar la plăcerea Creatorului, astfel încât toată plăcerea să nu fie pentru mine, atunci, dorințele mele și intențiile mele, sunt deja dincolo de Machsom și starea mea, se numeste „Lishma.”

Machsom este un punct psihologic pe care trebuie să il traversez, iar apoi voi fi în spiritualitate, în intentia de a darui. După aceea, când eu sunt dincolo de Machsom, trebuie să imi ridic mai mult și mai mult dorințele și intențiile mele, peste Machsom.

Sau puteți considera, de asemenea, în acest fel: Împreună cu ego-ul ce creștere în mine, împreună cu toate plăcerile aflate în creștere, imi ridic punctul de Machsom mai sus fata de acestea , în timp ce, pe baza dorintei de a simti placere, acesta este revelata ca fiind înclinația rea, pas cu pas, ridic punctul de Machsom până la Ein Sof, până când toate dorintele mele vor fi într-adevăr pentru daruire.

Nu este important modul în care ai consider: să ridic intențiile peste Machsom sau sa ridic starea de Machsom până la Ein Sof; ceea ce contează este că lucrez pe corectarea intenției de a utiliza dorințele în creștere, nu pentru mine, ci pentru alții / pentru Creator.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed