Mama va veni si isi va hrani copilul

Intrebare: Trebuie sa stii care este functia personala in sistemul general pentru a actiona corect?

Raspuns: Inca nu iti recunosti functia dar o vei face in timp. Pe masura ce avansezi si actionezi mai constient, impreuna cu altii, conexiunea ta cu ei, functia ta si felul in care intreg sistemul te influenteaza iti va deveni clar.

Vei descoperi o lume lucida, cu multe nivele. In afara de asta o vei discerne deja, vei scoate la lumina adancimea ei; vei distinge fortele active si vei invata cum sa le declansezi. Aerul va deveni dintr-odata comprimat deoarece este umplut cu forte multiple, dar tu vei stii cum sa le operezi.

Vei fi ca un copil mic care descopera o lume noua plina de multe lucruri interesante: el poate sa le deschida, inchida, manipuleze si vede ca toate sunt interconectate. Incet, el incepe sa inteleaga mai bine aceasta lume. La timpul nasterii sale, copilul nu este constient de nimic din ceea ce il inconjoara, nu poate vedea nici auzi. Dupa un timp incepe sa auda, sa vada, sa guste. La fel se intampla cu noi, in lumea spirituala.

Ceea ce faci in in acest timp se numeste (Sgula),o forta miraculoasa. Activezi sistemul fara sa stii cum o faci. Similar, un bebelus tipa si nu are nicio idee despre ceea ce il inconjoara. Dar strigatul lui este luat in seama de mama sa si o face sa aiba grija de el.

Similar, dorinta noasta, ca un bebelus care tipa, poate afecta Mama Superioara (Ima Ilaa), Bina (este numita si Ima-mama) si atunci ea va avea grija de noi. Nu trebuie sa stim nimic altceva, la fel ca atunci cand suntem mici si nu stim exact ce trebuie sa cerem. Nu ii explicam mamei ce sticla sa scoata din frigider si la ce temperatura sa o incalzeasca. Pur si simplu noi strigam! La fel se intampla si in spiritualitate.

Mai tarziu, strigatele noastre vor deveni mai constiente si vom cere si ne vom stradui la ceva mult mai concret. Construim relatii cu Cel Superior si, gradual, le dezvoltam din ce in ce mai mult.

Lectura la Lag BaOmer 1.05.10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed