Marea Mostenire Sufleteasca Este Darul pentru NOI

the2520only2520books2520that2520can2520help2520correct

A  avea dorinta egoista inseamna de a fi lipsit de instrumentul care activeaza trecerea de la dorinta de a primi pentru noi insine, la calitatea de Daruire a Creatorului. Lumina Superioara este reala Calitate a Creatorului, este acea Forta speciala care ne corecteaza pe noi.

Dar funcioneaza numai strans legata de dorinta noastra de a schimba egoismul intr-o calitate altruista. Aceasta trebuie sa fie o adevarata dorinta, adica sa vina din adancul inimii si nu din cuvinte sau din lacrimi.

A  ajunge la o astfel de dorinta veritabila de schimbare constituie scopul intregii noastre munci interioare,  in aceasta viata. Cei care s-au supus acestui proces de transformare a dorintei egoiste in cea de daruire, ne vorbesc despre asta, in cartile lor.

Asa cum in lumea noastra, parintii doresc sa ofere toate conditiile necesare pentru dezvoltarea copiilor lor – in aceeasi masura, Kabbalistii au pregatit pentru noi, tot ce este necesar pentru dezvoltarea noastra spirituala. Ei sunt deja uniti intr-un suflet mare, pe parcursul secolelor, si au pregatit viitorul lumii noastre – si ei sunt acolo, in asteptarea noastra.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: