Material în mâinile stăpânului

936La fiecare pas, descoperim că corectarea este opera Creatorului, iar noi doar o cerem. Sarcina noastră este să realizăm o rugăciune.

Depășirea constă, de asemenea, în a ne cere și a ne prezenta Creatorului ca fragmente rupte, fiind de acord că El va face cu noi tot ceea ce vrea și a planificat. Suntem pregătiți pentru aceasta și ne predăm Lui ca material în mâinile stăpânului.

Nu mai suntem capabili să depășim nimic, putem doar să ne ținem de acest devotament al nostră față de Creator și să fim dispuși să ne predăm Lui pentru a fi corectați după cum consideră El că este potrivit. Ne pregătim în prealabil pentru acest acord, cu ajutorul prietenilor noștri și al grupului.

Este mult de muncă, nu așteptăm pasiv ca acțiunea să ne fie făcută de sus. Muncim pentru a descoperi spargerea noastră, neajunsurile și rugăciunea autentică.

Creatorul realizează corectarea prin forța luminii, dar trebuie să fim pregătiți să ne conectăm, după ce am epuizat toate încercările și fiind siguri că nu o putem face singuri. Și apoi ajungem la Creator, ca un copil care aleargă la tatăl său, plângând când nu poate asambla singur cuburile și cere ajutor.

Dar nu-L putem întreba din timp. Acest adeziv care leagă cărămizile casei noastre este făcut din nemulțumirea noastră, lacrimile noastre, suferința noastră. Toate acestea le aducem Creatorului cu lacrimi, plângându-ne că piesele nu se potrivesc, sau dacă se potrivesc se destramă imediat. Deci, ce lipsește?

Lacrimile noastre nu au forța superioară. Când se combină rugăciunea (MAN) din partea noastră și răspunsul (MAD) de la Creator, acestea se transformă într-o astfel de forță care lipește în mod corect toate fragmentele rupte și o face pentru totdeauna. Așa descoperim integrarea noastră cu Creatorul, pas cu pas.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 02.02.2021, „Amestecarea/ Incluziunea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed