Michael Laitman, in Quora: „De ce sunt importante mărcile?”

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, in Quora: „De ce sunt importante mărcile?”

Mărcile ajută la coordonarea oamenilor către un anumit scop în funcție de o anumită direcție, mișcare, predare, metodologie, teorie sau practică. Mărcile și produsele de marca ajută la descrierea și explicarea tuturor acestora din urmă. Ca ființe sociale, avem nevoie să comunicăm, să învățăm, să creștem și să aducem adunam și alți oameni împreună în anumite direcții și pasiuni. Putem apoi progresa către diferitele obiective comune.

Noi, ca ființe umane, ne-am stabilit întotdeauna obiective, dar ele au fost doar corporale. Cu alte cuvinte, obiectivele către care am progresat au fost toate în sfera dorințelor noastre corporale și a îndeplinirii necesitaților de hrană, sex, familie, adăpost, bani, onoare, control și cunoaștere.

În epoca noastră prezenta, golul trăirii existenței bazata doar pentru scopurile corporale apare tot mai mult în senzațiile noastre, împreună cu apariția dorinței de a descoperi sensul și scopul vieții. Mai mult chiar, astăzi, pe măsură ce înțelepciunea Cabalei se dezvăluie din ce în ce mai mult lumii, avem capacitatea de a înțelege sensul vieții și de a-l prezenta în moduri mai clare și mai tangibile.

De asemenea, progresul către descoperirea sensului și scopului vieții, necesită participarea celor care doresc să le descopere, prin învățare, conectare, gândire comuna cat și prin dăruire. Avem, așadar, nevoie de diverse instituții și organizații sociale, reunite în funcție de diferite tipuri de oameni și de alți parametri, pentru a ne ajuta să progresăm către sensul și scopul vieții.

Prin urmare, cred că umanitatea va avea multe de făcut în această direcție, deoarece este un aspect integrant al dezvoltării umane.

Bazat pe emisiunea „Cabala Express” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Israel Samsonikov din  12 ianuarie 2021.

Scris / editat de studenții cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed