Misterul unificării masculinului și femininului, partea 11

599.02Este posibil să creezi armonie între un bărbat și o femeie?

Întrebare: Este posibil să se creeze un fel de armonie între un bărbat și o femeie dacă el este angajat în Cabala iar ea nu, și par să aibă interese și obiective diferite?

Răspuns: La un nivel pur cotidian, dacă își apreciază familia și copiii, atunci bineînțeles că pot. Dar, în același timp, fiecare va trebui să sacrifice ceva.

Problema este că este mult mai dificil pentru un bărbat care studiază Cabala să renunțe și să acorde atenție soției și copiilor săi. La urma urmei, Cabala cere mult timp și cel mai important cere gânduri, sentimente și inima.

Dar toate acestea se aplică perioadei de tranziție. Cred că acest lucru se va transforma foarte repede într-o situație normală în întreaga umanitate și oamenii vor începe să-și înțeleagă natura.

Totuși, acum familia înseamnă o imagine atât de vagă încât nu este nimic în neregulă dacă soțul este angajat în Cabala, participă în unele cercuri, urmărește lecțiile noaptea. Există ceva diferit în alte familii? Astăzi, fiecare familie este desfigurată în felul său.

Din „Fundamentele Cabalei” KabTV din 19.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed