Modelarea unui copil într-un lider

766.1Comentariu: Unul dintre videoclipurile tale a fost despre copii care se transformă în vedete și devin lideri. Cum ei sunt crescuți pe scenă și devin cei mai buni la cântat sau la dans. În acest clip ai vorbit despre iubire, despre apropiere și despre ce ar trebui să fie competiția cu adevărat.

Apoi am primit această scrisoare pentru tine: „Competiția sănătoasă duce la succes, conducere, și rezultate bune. A fi un om încet nu este niciodată un lucru bun. Iubirea, apropierea și empatia sunt idealuri false. Vreau să fiu mai bun, așa că voi fi; vreau să am mai mult succes, așa că o voi face. Câștigul dă încredere în sine, în viață și duce la succes în continuare.

Mă îndoiesc că domnul Laitman ar fi devenit ceea ce este dacă nu ar fi avut abilități de conducere sau înclinație de a fi câștigător. Nu te mai preface! Numai o buruiană crește de la sine. Trebuie să creștem recolta și să stăpânim buruienile. Doar prin conducere, doar prin câștig reușim: este supraviețuirea celui mai adaptat „.

Răspunsul meu: Ceea ce spune el este adevărat! Doar că toate acestea sunt bune printre buruieni. În timp ce un om în cele din urmă trebuie să iasă câștigător asupra lui însuși, nu asupra celorlalți. El trebuie să-și vadă sinele interior și modul în care ar trebui să acționeze în contrast cu acesta în exterior. Asta vreau să spun, nu mă refer la oameni ca buruieni.

Întrebare: Ce zici de competitivitatea dintre copii despre cine are cea mai bună voce sau cine este cel mai bun dansator?

Răspuns: În cele din urmă, nu este nimic bun în acest sens. Nimic! Antrenezi un copil să fie mai bun, mai mare și mai puternic, să câștige și să se bucure de victorie. În orice caz, în cele din urmă realizezi că nu asta face pe cineva să câștige în viață.

Întrebare: Deci ei nu cresc să devină lideri?

Răspuns: Nu. Doar o victorie individuală asupra propriei persoane, aici trebuie să fii câștigător.

Întrebare: Cu alte cuvinte, lumea modernă este construită pe aceste concepte, le respingi?

Răspuns: Asta cu siguranță. Cred că toți cei care mă aud, care citesc ceea ce scriu eu, înțeleg că accept lumea modernă așa cum este pentru a o schimba.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman”, 21.01.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed