Moise este o forță spirituală care duce la corectare

631.1Întrebare: Moise (calitatea îndurării, Hessed) nu poate intra în țara lui Israel, deoarece în principiu nu este un războinic, nu?

Răspuns: El este un lider spiritual. El nu poate exista în țara Israelului, deoarece toate părțile oamenilor, adică toate calitățile egoiste, trebuie să se rupă, să se refacă, să combine, să găsească sistemul de interacțiune opusă egoismului și să poată să se conecteze unele cu altele în combinații corecte între ele.

Ei trebuie să elimine toate înclinațiile egoiste și să determine ceva care le este absolut opus. Ar trebui să expulzeze acele calități, așa-numitele națiuni care au existat înainte în țara Israelului, de la ele însele și să lase doar calitatea binelui, a iubirii, a conexiunii și a sprijinului reciproc. Această muncă poate fi împlinită numai în țara Israelului.

Cu toate acestea, Moise nu poate lucra în acest fel. El doar le explică. Moise este un mare învățător spiritual, o forță spirituală care însoțește oamenii și îi conduce spre corectarea finală, dar nu interferează cu acțiunile lor.

Începând de la intrarea în țara Israel, aceștia acționează complet independent, deconectați de toate forțele spirituale guvernante. Aceasta este etapa în care o persoană încetează să mai fie un copil, trece prin tinerețe, crește și, ca persoană matură, începe să trăiască singură.

KabTV “Secretele Cărţii Eterne” 19.05.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed