Naşterea în spiritualitate

232.04Comentariu: Embrionul din uter crește cu capul în sus. Când se naște, își întoarce capul în jos.

Răspunsul meu: Faptul este că nu embrionul în sine acționează astfel, ci Creatorul. Embrionul doar se anulează pe sine.

Creatorul îl întoarce cu susul în jos și tot ce era în el părăsește pasul anterior. Trece prin canalul nașterii, se naște, cordonul ombilical este îndepărtat și după aceasta este deja considerat un nou-născut și începe o cale independentă. Adică pe cât posibil, se anulează în raport cu Creatorul în conformitate cu condițiile pe care le găsește între el însuşi și Creator.

Întrebare: În timp ce embrionul este în curs de dezvoltare intrauterină, nu există nici timp, nici volum în raport cu acesta. Dar când se naște o persoană, apare o lume diferită, o existență diferită, în care există deja aer și orice altceva. Când o persoană se naște spiritual, experimentează și ea un astfel de contrast?

Răspuns: Da, este o lume diferită. Deci, se spune: „Am văzut lumea inversată”. În lumea spirituală calitatea dăruirii și a primirii sunt inversate. Tot ceea ce era important pentru mine devine neimportant.

Dacă în lumea noastră eu și beneficiul meu sunt importante pentru mine, calitatea de a primi prevalează. În lumea spirituală, dăruirea către ceilalți prevalează, deoarece prin ele mă găsesc conectat cu Creatorul și ei sunt partea cea mai importantă a sufletului meu.

În general, ceilalţi nu există. Există eu și Creatorul. Tot ce este între noi este sufletul meu. Adică îi văd pe toți cei opt miliarde de oameni ca pe sinele meu real. Aceasta este schimbarea, în principiu.

Din KabTV “Stări Spirituale” 8/6/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: