Natura ne cere să ne predăm

Întrebare:  Pe timpul epidemiei de coronavirus, planeta noastră s-a calmat. A devenit mai puțin activă seismic. Izolarea oamenilor în casele lor și faptul că nu lucrează între plante și birouri, ne-a permis să ascultăm Pământul și ce se întâmplă în interiorul său.

Acum oamenii de știință pot face măsurători corecte. Se dovedește că activitatea umană a provocat toate tulburările, anxietatea, erupțiile vulcanice, uraganele și așa mai departe.

Printre alte lucruri, știm cum reacționează natura la orice. Dintr-o dată, la Santiago, în Chile, s-a văzut o pumă plimbându-se în jurul orașului și un cerb mergând în suburbiile Londrei. Animalele sălbatice se apropie practic de orașe.

Am vrut să investim miliarde, miliarde de dolari în restaurarea treptată a naturii, plantarea copacilor, curățarea oceanelor etc. Așadar, poate că aceste trilioane ar trebui investite în ţinerea oamenilor acasă, iar ca rezultat natura se va restabili singură? Adică să alocăm fonduri pentru programe educaționale, să educăm oamenii tot timpul, pe toată viața. Iar natura se va reface singură.

Răspuns:  Bună idee. Sunt total de acord cu tine. Principalul lucru este să nu vă băgaţi mâinile în asta. Și totul va fi bine.

Lăsaţi natura să se refacă. Nu interferaţi și ea se va recupera. Nu vă puteți imagina ce va face! Globul se va roti într-un mod diferit, soarele va străluci într-un mod diferit, păsările, orice vrei, totul se va schimba. Vom măsura parametrii principali după un timp, nu vorbesc despre atmosferă și vom fi surprinși, va fi ca și cum am fi pe o altă planetă!

Tot ceea ce decidem, decidem prin egoismul nostru. Natura nu se poate descurca cu asta. Nu putem face nimic bun, nimic până nu ne corectăm egoismul! Și numai după corectarea egoismului nostru putem acționa, în măsura corectării noastre, în direcţia bună.

Cel mai important, corectează-te tu, și nu natura. Corectându-se, omul se va îndepărta puțin de natură și va înțelege că nu are nevoie să se amestece în nimic! Doar să se încadreze frumos în această imagine integrală a naturii.

Nu-i înțelegem integralitatea, perfecțiunea. Trebuie doar să ne oprim creierele, să ridicăm mâinile și să nu le mai folosim, până când nu ne vom corecta egoismul.

Întrebare:  În ce ați investi această avere de bani, donații, care au fost cheltuite pentru restaurarea naturii?

Răspuns: În restabilirea naturii umane. Adică pentru instruire, pentru corectarea egoismului uman. Nimic altceva! Acesta este cel mai mare dușman al nostru și nu ne va aduce nimic bun în viitor. Și vorbesc despre viitorul apropiat. Natura ne va zdrobi mai greu decât a făcut-o cu acest virus.

Priviţi câte miliarde, câți bani am investit în dezvoltarea noastră și veți vedea cum acum, în viitorul apropiat, va trebui să scăpăm de toate acestea și să lăsăm doar ce este de bază și necesar pentru existența noastră. Si nimic mai mult!

Întrebare: Cine poate întocmi un astfel de program pentru a-l corecta pe om, pentru a-i corecta egoismul?

Răspuns:  Acesta nu trebuie făcut; el există. Acum trebuie să îl aplicăm serios, tuturor viețuitoarelor de pe Pământ.

De acum înainte, nu trebuie să facem nimic unei alte persoane dacă nu o dorește. După cum spunea Hillel: „Ceea ce urăști, nu o face prietenului tău”.

Imaginaţi-vă cum va fi Pământul când vom atinge cel puțin acest lucru! Aceasta este doar prima parte a programului: atunci când nu faci rău unei alte persoane. Iar a doua parte a programului este atunci când faci numai bine celorlalţi.

Natura cere acest lucru de la noi. Ne va conduce la acest lucru. Astăzi suntem pentru prima dată în istoria omenirii la un nivel de dezvoltare, care nu a existat niciodată!

Programul în sine face totul. Totul se rezolvă în diferite etape. Se implementează și toată lumea este de acord. Ce putem face?

Și acum nu trebuie să ne întrebăm ce putem face, ci cum putem ajuta acest program. Cum să îl aprobi și să îl faci dorit. Și apoi în fiecare familie, în fiecare comunitate, în oraș, în stat, pe întregul Pământ, va exista o atmosferă prietenoasă.

Asta este tot. Trebuie doar să încercăm să lăsăm natura să funcționeze asupra noastră. Trebuie să o înțelegem și să o susținem cu puterea și aspirațiile noastre interioare, astfel încât toate acestea să se întâmple.

Din KabTV “Ştiri cu dr. Michael Laitman” 4/6/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed