Ne cunoatem gandurile?

Ball HaSulam, Utima generatie: este important sa facem o asa corectie ca nicio persona sa nu-si ceara nevoile sale  de la societate. In schimb, vor fi oameni selectati care vor examina nevoile fiecarei persoane  si vor furniza pentru fiecare persoana in parte. Opinia publica va denunta pe acela care cere ceva pentru el insusi, precum hotii si canaliile din ziua de azi. Astfel gandurile fiecaruia vor fi devotate daruirii catre celalalta persoana, asa cum este natura fiecari edificatii pe care o calculeaza, chiar inainte de a simti nevoile proprii.

Intrebare: Cine va fi raspunzator de nevoile fiecarei persoane?

Raspuns: Nimeni. Astazi suntem in comunicare fizica unii cu altii. Totusi, cand conexiunea noastra se va muta la nivelul gandurilor si dorintelor, ele vor fi intelese de catre toti. Toate gandurile mintii si dorintele inimii vor fi dezvaluite tuturor si vei incepe sa le simti, sa simti acest grad.

Intrebare: Odata m-ai intrebat: ”Esti pregatit sa-ti transmiti gandurile acum? Si am crezut…

Raspuns: Nu exista nimic la  care sa te gandesti. Azi o persoana nu-si cunoaste inca gandurile. Daca ele ar fi fost intr- adevar dezvaluite tie, nu le-ai putea indura din cauza groazei. Totul nu e asa de simplu; noi trebuie sa ne pregatim pentru asta.

Din emisiunea de pe Kab TV din 05.07.2017

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: