Nimic de așteptat în această lume

222Această generație ajunge într-o stare în care nu-i mai rămâne nimic de așteptat în această lume. Pe de o parte, lumea pare să fi devenit atât de accesibilă, dar pe de altă parte, atât de insuficientă încât pur și simplu nu știu ce fac aici.

Prin urmare, astăzi, întrebarea despre sensul vieții lovește pe toată lumea.

Aproape jumătate din umanitate se află într-o stare de depresie ascunsă sau evidentă, până la punctul în care depresia a devenit o boală virală care infectează atât oamenii, cât și animalele care trăiesc aproape de noi. Antidepresivele sunt acum disponibile chiar și pentru pisici și câini. Iar de la om la om depresia se transmite aproape prin aer.

În viitorul apropiat, vom vedea o coborâre și mai mare. A început în anii 1960 când deziluzia și nihilismul au început să se manifeste.

Anterior ni se părea că sunt caracteristice doar pentru tineretul „de aur” deosebit. Totuşi, aceasta este o problemă serioasă pe care nu știm cum să o rezolvăm. Droguri, divorțuri, antidepresive și psihologi personali, cineva încearcă orice poate, iar în cele din urmă, este bucuros că părăsește această lume.

KabTV “Prim-plan. Rezumând” 4/7/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: