Noi suntem punctul de conexiune

Situația actuală în Israel, războiul actual și întregul val mondial de antisemitism sunt concepute, în cele din urmă, pentru a se asigura că noi suntem uniți. Dacă nu ne încurajează să ne unim, atunci trebuie să ne așteptăm la nenorocirile cele mai mari.

Este necesar să investim eforturi, din nou și din nou. Și, cel mai important, este să fim atât de îngrijorați, că inima ar putea să nu mai bată. Pentru că această situație este pentru noi și nu putem scăpa de ea. Deci, trebuie să adoptăm o atitudine serioasă, matură, față de ceea ce se întâmplă. Avem acum o ocazie ce nu trebuie ratată.

La urma urmei, noi suntem punctul de conexiune dintre Lumina Superioară și întreaga realitate. Personal, sunt bolnav de la începutul operațiunilor militare; eu ”mă consum” în interior. Este timpul pentru noi toți să simțim spre cine și de ce evenimentele actuale sunt destinate. De fapt, relațiile noastre cu Creatorul traversează întreaga imagine a acestei lumi. Și ascunderea este în fața noastră, pentru ca noi să fim în măsură să o eliminăm și trebuie să muncim să o depășim.

Astăzi, suntem punctul de conexiune cu Sursa și piatra de poticnire, un obstacol pentru Luminile care trebuie să fie furnizate către întreaga omenire. Trebuie să trezim națiunea și singurul mijloc pentru asta este să-i aducem Lumina. Deci, ce diseminăm? Material sau Lumină? Ne unim în avans înainte de orice activitate? Ne unim într-un întreg? Venim de la un sentiment din inimă, în care există unitatea prietenilor, Creatorul? Dacă nu, atunci vom da numai hârtie și nu mesaj, care este cel mai important.

Gândiți-vă la asta. Vă doresc multă putere și noroc. Vă îmbrățișez pe toți. Faceți acum istorie cu ajutorul Creatorului.

Din ”discuție privind importanța diseminării”, 03.08.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: