Nu avem nimic de ascuns

555Trebuie să pregătim în mod corespunzător diseminarea în rândul oamenilor.

Sper că în viitorul apropiat vor începe să aibă loc mari schimbări în oameni. Un individ va deveni mai independent de el însuși și va putea auzi că are un scop real pe care religia îl numește „iubeşte-ţi aproapele”.

De fapt, în asta constă și nu numai, efectuarea de tot felul de ritualuri fără vlagă. Nu sunt împotriva lor, pentru că ele țin oamenii, dar în același timp îi rețin. Nu ar trebui să fie cazul.

Ritualurile adună oamenii într-un fel de cadru și de mii de ani îi formează și îi sprijină. Toţi oamenii din lumea noastră le au și este imposibil fără ele pentru că în acest fel egoismul obține satisfacția de a fi ca un animal într-un grajd.

Dar când oamenii renasc, conducerea superioară, Creatorul, le arată că ar trebui să ne comportăm diferit. Mai mult, acest lucru se arată clar prin toate problemele de la începutul secolului XX: Holocaustul, formarea statului evreiesc, oportunitatea de a ne organiza într-un mod diferit, de a începe cu adevărat să construim un Al Treilea Templu în inimă și apoi să ne angajăm în corectarea mondială, așa cum miliarde de oameni așteaptă subconștient de la noi.

Trebuie să fim deschiși. Nu avem nimic de ascuns. De-a lungul anilor de existență a lui Bnei Baruch, din anii 90 până în epoca noastră, am creat un spațiu media uriaș: cărți, videoclipuri și audio în toate limbile. Vă rugăm să veniți și să luați din Arhiva pentru că toate sursele noastre sunt deschise. Trebuie doar să intri și să lucrezi cu ele.

KabTV “Am primit un apel, Evoluţia Bnei Baruch“ 4/24/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: