Nu există nimic în lume care să nu poată fi atins

251Întrebare: În ştiinţa modernă există o teorie și o confirmare experimentală că lumea noastră este absolut predeterminată. Cu toate acestea, știința conține parametri ascunși care astăzi sunt inaccesibili. Este posibil să combinăm ambele afirmații: lumea noastră fiind absolut predeterminată și inaccesibilitatea  parametrilor pe care se bazează?

Răspuns: Cred că nu există un astfel de concept ca inaccesibil. Totul depinde de gradul de dezvoltare a dorinţelor, intențiilor și calităților noastre interioare.

În general, totul este realizabil. Nu există nimic pe care o persoană din lumea noastră să nu-l poată atinge. Pentru a face acest lucru, nu este nevoie să vă mișcați, să muriți sau să vă transformați în alte stări sau lumi. Toate acestea pot fi atinse în această lume, în viața noastră.

Depinde de modul în care se dezvoltă o persoană, poate nu într-o singură viață, deoarece există cicluri de vieți. Dar, în cele din urmă, orice persoană din lumea noastră va atinge totul, în măsura în care lucrează asupra sa și se dezvoltă pe sine.

KabTV “Curs Integral” 19.03.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: