Nu există păcătoși în lumea noastră, ci doar oameni leneși

Întrebare:  Revelarea răului și a defectelor în iubire, sunt acțiuni și stări simultane sau consecutive?

Răspuns:  Nu văd deloc defecte. Vă rog să vă amintiți și să încercați să înțelegeți: nu există defecte, nu există spargeri, nu există prăbușiri și nu există accidente de circulație și orice altceva asemănător.

Ceea ce a existat inițial este dezvăluit și nu apare nimic nou. Prin urmare, nu există diviziune și separare între noi. De fiecare dată este dezvăluit un grad mai mare de corupție a Kli-ului (vasului nostru). A fost rupt la început, de un singur act, ceea ce se numește păcatul lui Adam. Iar acum, toate acestea ni se dezvăluie.

Prin urmare, trebuie să salutăm fiecare incident oribil, ca o binecuvântare. Acum, vi se oferă munca: vă rog să o corectați și să ajungeți cu un pas mai aproape de spiritualitate, iar după aceea, încă un pas. După câțiva pași, veţi începe să simțiți cum lumea se deschide din ce în ce mai mult, iar forța Creatorului se află în ea.

Nu ar trebui să priviţi lumea ca și cum aţi fi spart-o. Nu facem nimic rău. Nu există păcătoși în lumea noastră, există doar leneși. Nu spargem și nu stricăm lumea în niciun fel.

Din Lecția de Cabala în limba rusă 2/12/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: