Nu-i usor sa fii Dumnezeu

Intrebare: Planul Creatiei este grozav de frumos, sunt aici – doar un mic, simplu om. Cum se poate ca gandul meu sa conteze ?

Raspuns: Pur si simplu nu stii cine esti; de aceea crezi ca esti mic si nu poti influenta pe nimeni. Daca incepi sa urci scara spirituala, vei descoperi ca tu personal ai posibiltatea sa fii responsabil pentru intregul plan al creatiei ca si cum ai fi El.

Exista 7 milioane de oameni, nenumarate stele si obiecte in univers, intreaga lume vegetala si animata si un singur Creator! Vrei sa Il inlocuiesti si sa faci totul cum face El ? Da-i drumul ! Daca esti gata sa il inlocuiesti, ai sansa asta. Se numeste a te uni cu El, sa  devii egal cu El. Se numeste a deveni uman.

De aceea spunem ca Creatorul  trateaza creaturile cu blandete si dragoste, si daca vreau sa Il inlocuiesc si sa  devin partenerul Lui, trebuie sa tratez creaturile in acelasi fel in care El o face. Este o lege: Iubeste-ti aproapele ce pe tine insuti. Daca imi tratez aproapele cu dragoste, inseamna ca ma egalizez Creatorului si sunt in adeziune cu El. Apoi am grija de actiunile de care El are grija in  relatiile cu ceilalti.

Din Lectia din  10/21/10, “Puterea gandului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: