Nu te deconecta de la grupul de zece

528.01În momentul în care simt că mă deconectez de grupul de zece, cad în această lume. Și indiferent de ce gânduri și dorințe aș avea în acest moment, tot nu voi părăsi cadrul acestei lumi.

Și de îndată ce mă alătur celor zece cu toate dorințele și gândurile mele și doresc să construiesc o rețea comună de conexiuni cu prietenii mei, chiar dacă nu simt niciun beneficiu sau câștig în acest sens, sunt deja angajat în munca spirituală, construind un  Kli spiritual.

Este o greșeală să crezi că este posibil să obții realizarea spirituală, senzația sau înțelegerea, de unul singur. Acest lucru nu se va întâmpla deoarece spiritualul este în conexiunea cu alți oameni. Totul a început cu ruperea sufletului comun și, prin urmare, ascensiunea spirituală se realizează prin unirea Kelimului (vasului) spart.

Și rămân rupte, adică toate diferențele lor sunt păstrate, dar deasupra lor trebuie să ne conectăm. Despre aceasta se spune: „Iubirea va acoperi toate nelegiuirile”. Egoismul crește din ce în ce mai mult și, deasupra acestuia, conexiunea crește din ce în ce mai mult, ceea ce înseamnă că urcați pe scara spirituală.

Dacă nu mi-l imaginez în această formă, atunci mă întorc învȃrt cerc și nu avansez. Nicio dorință nu poate fi realizată singur. Aceasta este o amăgire crudă și cine crede așa își pierde timpul și va muri fără a obține vreo revelare spirituală.

Înaintarea spirituală se realizează numai prin conexiunea ȋn grupul de zece. Până când nu sunt într-un grup de zece, nu mă mișc deloc. Creatorul conduce o persoană la locul potrivit, la o soartă bună și spune: „Alege-o!” Altfel este imposibil. Este extrem de dificil, dar trebuie să faceți schimbarea în minte pentru a realiza că avansarea spirituală este posibilă doar prin apropierea de prieteni.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala – 1/22/21, „Spargerea barierelor către  spiritualitate”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed