Nu vă faceți rău reciproc

Întrebare: Știm că toate acțiunile sunt făcute de Creator, iar acest lucru poate fi văzut în exemplul coronavirusului. Pentru a schimba și a construi noi relații corecte, trebuie doar să dorim acest lucru pe plan intern?

Răspuns: Nu, nu este suficient. Pentru a construi dorința corectă de a dezvălui virusul, adică a vedea greșelile noastre în comunicarea între noi, nu este suficient.

Trebuie, de asemenea, să înțelegem cum să fim interconectaţi, cum să relaţionăm între noi. Ar trebui să ne calculăm corect comunicarea, legătura noastră, în conformitate cu dorințele noastre egoiste și altruiste, pentru a nu ne răni reciproc în niciun fel.

Când ne despărțim astfel încât să nu stăm doar acasă, să nu ne apropiem mai mult de doi metri unul de celălalt, să nu ne facem rău și să înțelegem că trebuie să interacționăm corect între noi în intențiile noastre, atunci vom putea să comunicăm din nou și să ne construim relațiile la un nou nivel.

Nu pot spune când se va întâmpla, dar nu cred că va fi în curând. Ar trebui să treacă cel puțin câteva luni înainte ca umanitatea să-și dea seama de sensul acestui virus. Astăzi putem spune că pentru prima dată în istoria umanității, o forță acționează asupra ei, provocând același efect, iar acest lucru spune multe.

În special, am ajuns într-o lume integrală, iar natura se referă la noi ca la un singur organism unic, rău, existent în ea. Prin urmare, ne rupe și ne va zdrobi din ce în ce mai sever dacă nu ne supunem sistemului său integral.

Din emisiunea de pe Kab TV„Fundamentele Cabalei” 5/5/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: