O călătorie mult așteptată

709Întrebare: Airbnb, o companie care face rezervări de cazare în întreaga lume, a publicat un raport cu prognoze pentru piața turismelor pentru 2021. Ei cred că nu se va mai reveni la călătoriile de afaceri. De asemenea, oamenii vor călători des cu mașina și nu foarte departe de casă. 52 % ar prefera să-și lase telefoanele acasă. Turiștii nu vor să petreacă timp să facă fotografii și să le posteze pe rețelele de socializare, nu sunt interesați de aceasta, astfel încât nimeni să nu se conecteze cu ei.

În același timp, majoritatea turiștilor sunt pregătiți din nou pentru călătorii noi, iar 54% au rezervat deja bilete sau planifică un tur de azi.

Prima întrebare este următoarea: cum poate fi explicată dorința de a călători chiar dacă sunt amenințat cu infectarea? Nu am învățat lecțiile coronavirus-ului?

Răspuns: Adevărul este că nu trăim pur și simplu ca să stăm precum pisicile la soare în amorţeală. Încă trăim prin împlinire.

Și apoi cumpăr un bilet către undeva, poate nu departe, dar în străinătate, unde ceva este nou, diferit și am un senzație diferită.

Întrebare: Și niciun coronavirus nu poate opri asta? Se află în om?

Răspuns: Trăiește în om. Cred că oamenii vor începe să călătorească până la urmă. Va fi posibil să călătorești în anumite țări și poate în toate. Și vor ieși din această stare.

Fără călătorie, nu există nicio modalitate de a obține reînnoire. Când intri într-un mediu necunoscut, devii un copil. Și această stare de nou, surpriză și descoperire este foarte importantă pentru om. Mai mult, dacă este deja în vârstă (bătrân ca un copil mic), atunci este foarte important pentru el, se reînnoiește.

Întrebare: Ești ca un copil când călătorești?

Răspuns: Sigur. Astăzi vom merge acolo, apoi vom merge dincole și vom face altceva! Această copilărie care se trezește în noi, un fel de sentiment lipsit de griji, este tocmai ceea ce ne atrage.

Întrebare: Dar dacă putem călători în lumea noastră interioară, vom vedea acolo o lume strălucitoare?

Răspuns: În asta vom vedea totul! Vom vedea cel mai important lucru: cauza și efectul a tot ceea ce se întâmplă. Sunt un mare optimist. Se va întâmpla și se va întâmpla foarte repede și o voi vedea împreună cu întreaga omenire.

Vom descoperi toată profunzimea naturii în adevărata sa formă. Vom vedea toate cauzele și efectele, tot ce se întâmplă, tot ceea ce producem în natură, ce reacții trezim și de ce. În general, vom vedea totul în fața noastră, toate lumile, imense, uriașe și toate acestea vor fi în realizarea noastră.

Aceasta este tocmai împlinirea interioară a omului, mai presus de aceasta nu este nimic, nu este nimic mai complet decât aceasta și aceasta captează o persoană atât de mult încât nu mai are nevoie de nimic. Aceasta nu este o restricție sau o oprire pe drum, este cu adevărat pentru ce a fost creat omul.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman”, 08.02.2021

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: