O convenție deschizătoare de inimi

931.02Convenţia viitoare care va avea loc la sfârșitul lunii se numește „Deschizând inima”. Cum ne putem pregăti pentru convenție pentru a simți cu adevărat cum îi prezentăm Creatorului o inimă gata să fie purificată?

Mulți oameni din diferite țări vor veni la convenție gata să se alăture conexiunii globale pentru a se simți ca un om cu o singură inimă. Și în acest fel vom obține o mare forță și ne va fi mai ușor să-l atragem pe Creator la noi, așa cum se spune: „Fiii mei m-au învins”.

Această convenție este un alt pas către corectarea finală. Putem realiza orice ne dorim în timpul ei; nu există restricții în acest sens.

La urma urmei trăim în epoca lui Mesia, în așa-numita „ultima generație” și studiem conform metodologiei corecte. Fiecare trebuie doar să-și îndrepte inima către conexiunea cu grupul de zece, cu sute și mii, și astfel toți împreună să se conecteze cu Creatorul.

Trebuie să înțelegem ce înseamnă să fim împreună. La urma urmei convenția nu este doar o adunare într-o sală unică, ci toată lumea trebuie să simtă că este gata să ofere un loc pentru fiecare în inima și mintea sa.

Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 27/8/23,, „Purificarea inimii”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed