O femeie a secolului 21, partea a treia

547.06Război spiritual pentru lume

Doar femeile, odată ce se conectează, pot schimba situația din lume și pot restabili ordinea. Dar din păcate, femeile nu se declară activ. Fiecare țară are legi care permit femeilor să ceară acces la conducere pentru a organiza corect viața în țările lor.

De obicei, femeile luptă pentru propriile lor drepturi, pentru egalitate și este percepută ca o confruntare de familie în bucătărie. Dar vorbesc despre războiul spiritual. O femeie trebuie să înțeleagă că acesta este cel mai important lucru acum și trebuie să oblige întreaga lume, așa cum o mamă își face copiii să învețe, să facă curățenie, să meargă la școală și să se spele. Așa ar trebui văzut rolul unei femei – ca mamă a umanității.

Întreaga lume așteaptă ca femeia să înceapă să-și îndeplinească corect rolul și să oblige pe toți să realizeze și să atingă scopul spiritual al lumii. Dacă ne unim unul cu altul în forma potrivită, atunci permitem luminii superioare, forței superioare a naturii, să intre în noi și să înceapă să ne influențeze. Acesta este rolul unei femei, rolul unei mame.

Se pare că lupta ar trebui să meargă nu pentru drepturile femeilor înseși, ci pentru capacitatea lor de a influența societatea. Femeilor le lipsesc cunoștințele, conexiunile și organizarea. Dacă vor să avanseze, vor trebui să învețe multe și în consecință, să se conecteze corect, să învețe despre misiunea lor și, cu înțelepciunea și sentimentele cuvenite, să-și realizeze destinul. Nu există altă soluție, la fel ca în cazul unui copil care nu vrea să învețe.

Nu este ușor pentru o femeie să facă asta pentru că de-a lungul istoriei a obișnuit să stea în umbră. Doar educaţia corectă va ajuta. Trebuie să începem cu roluri mici, iar din ele se va dezvolta o organizare serioasă.

O femeie este obligată să cunoască programul și scopul creației, etapele prin care mergem înainte și cum să le atingem. În afară de aceasta, femeile care încep să studieze astăzi se pregătesc să devină lideri ai societății și umanității.

Trebuie să fii conștient că îndeplinești o misiune specială și trebuie să fii mai perseverent în fiecare zi și să fii gata să faci totul pentru a salva omenirea de acele încercări grele care ne așteaptă dacă nu implementăm corect această etapă specială.

Sunt sigur că sunteţi capabile să faceţi asta și sunt gata să vă ajut în orice fel pot. Vă doresc succes!

KabTV “Femeile în noua lume”05.07.2020, Part 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: