O gaşcă puternică împotriva Creatorului

293În vremea noastră, în lume s-a format o ierarhie în care există doar o duzină de familii sau oameni care controlează lumea și fac tot ce își doresc pentru ei înșiși. Se pare că au abilități nemărginite, controlează umanitatea și o limitează în obținerea de informații adevărate.

În plus, ei ne limitează să obținem medicamente, hrană normală și energie ieftină, care ar fi putut fi folosită cu mult timp în urmă în locul petrolului și fac acest lucru pe baza egoismului și a poziției lor.

Nu se  poate face nimic diferit în acest sens, până când umanitatea nu se ridică la un asemenea grad de integrare internă încât să înceapă să simtă forța superioară, guvernarea superioară. Numai atunci lumea va înceta să fie controlată de o mână de oameni. Aceștia nu vor putea sta în calea guvernării superioare și nu vor putea limita lumea noastră în dezvoltarea ei pozitivă.

Desigur, acești oameni sunt și îngeri, adică sunt guvernați de forța superioară. Sunt ca o umbră a defectelor noastre. Când începem să ne unim între noi, astfel îi neutralizăm. Dar deocamdată, în deconectarea noastră, în egoismul nostru, parcă îi susținem, suntem sursa lor de putere și le creăm condițiile existenței.

KabTV „Am primit un apel. Cabaliști versus psihologi” 14.07.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: