O metodă simplă

Întrebare: Cum putem accelera avansarea spirituală, să ne unim, să punem toate piesele împreună, și să aderăm mai rapid la Creator?

Răspuns: Cum accelerăm timpul corecției? De fapt, este ceea ce facem.

Poate să se întindă pe decenii, secole chiar, ceea ce duce la întoarcerea, în mod repetat, în această viață până ce ne ridicăm la următorul grad. Accelerarea nu se poate realiza decât atrăgând Lumina superioară la noi; nu există alte mijloace! Avem o metodă foarte simplă, foarte primitivă de muncă, pe care trebuie să o folosim. Puteți citi mii de cărți de Cabala dar credeți-mă, nu veți găsi nimic diferit.

De fapt, ce învățăm de la modelul creației în sine, de la sistemul de guvernare? Numai cum să evocăm Lumina Superioară, care ne va corecta, progresiv, prin influența sa. Este posibil să o atragem doar prin echivalența cu ea. Dau adesea exemple despre modul în care copiii se joacă imitând adulții și treptat, ei devin mai inteligenți și devin ca ei. Asta este, de asemenea, influența Luminii Superioare.

Totul este realizat doar prin echivalență! Atunci când la nivelul vostru actual vă străduiți să deveniți asemănători cu ceva,următorul grad acționează asupra voastră și accedeți la el treptat. Plantele, animalele, celulele și sistemele se dezvoltă conform acestui principiu. Trebuie să ne dezvoltăm conform acestui principiu, atât la nivel mental, cât și spiritual.

Din Lecția a doua din Congresul din Bulgaria, 11.07.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed