“O moştenire care va continua să existe” (Linkedin)

Noul meu articol pe Linkedin O moştenire care va continua să existe

În timpul unei vizite în Argentina, cu ani în urmă, pentru a conduce un congres de Cabala pentru studenții mei din America de Sud, am asistat pe viu la impactul talentatului jucător de fotbal Diego Armando Maradona asupra fanilor săi – un impact profund, realizat nu doar în locul său de naștere, ci în întreaga lume. . La doar șaizeci de ani, inima lui a fluierat ultimul semnal în meciul său suprem, numit „viață”.

Acesta este motivul pentru care astfel de eroi culturali ai lumii, care au ajuns în vârful domeniilor lor, devin de prea multe ori dependenți de droguri, cad din har, divorțează și se recăsătoresc de nenumărate ori. Plăcerea și durerea sunt legate între ele și fără durere nu simt o plăcere reală. În interiorul acestei dualități, ei caută frenetic și disperat sensul vieții.

El este considerat de mulți drept cel mai mare jucător de fotbal din toate timpurile. Nu știu toate abilitățile sale uimitoare pe teren, dar sunt conștient că a avut o atitudine specială față de profesia sa, o pasiune imensă și entuziasm pentru joc, o mare dragoste pentru fotbal, care a captivat masele, precum și un neegalat angajament de a aduce bucurii fanilor și de a se conecta cu ei. În acest sens, din punct de vedere profesional, el a dat un exemplu excelent pentru mulți sportivi din întreaga lume.

Dacă separăm sportivul de om, Maradona a avut o relație specială cu viața însăși. Cu tot zgomotul din jurul său, el a rămas o persoană simplă și modestă, caldă și cordială ca mulți dintre latini. Este ușor să judeci faptele cuiva la suprafață, dar după ce ai vizitat mahalaua în care a crescut, trebuie să-ţi înclini pălăria și să spui că, în ciuda faptului că a fost crescut într-un mediu dificil, a făcut mai mult bine altora decât rău.

Prin urmare, nu are rost să discutăm despre modul în care și-a condus viața privată, comportamentul sau atributele personale, ci să ne concentrăm în schimb pe realizările sale profesionale, pe excelența sa unică și pe contribuția sa pozitivă către ceilalți. Dragostea sa pentru sport și talentul deosebit l-au transformat într-o legendă, care va trăi în continuare în admirația generațiilor viitoare.

Cineva s-ar putea întreba de ce atât de multe vedete talentate și vedete cu succes fenomenal se comportă haotic de-a lungul carierei, manifestând uneori chiar o tendință spre autodistrugere. Rezultă din faptul că au atins culmea faimei, au gustat prestigiul mondial, s-au simțit ca niște idoli venerați și, odată ce au simțit dulceața recunoașterii globale și bogăției, și-au dat seama că aceste realizări le-au oferit foarte puține împliniri. Acesta este motivul pentru care astfel de eroi culturali ai lumii, care au ajuns în vârful domeniilor lor devin prea des dependenți de droguri, cad din har, divorțează și se recăsătoresc de nenumărate ori. Plăcerea și durerea sunt legate între ele și fără durere nu simt o plăcere reală. În interiorul acestei dualități, ei caută frenetic și disperat sensul vieții.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed