O privire in timp la Mileniul al saptelea

Întrebare: Să presupunem că am ajuns deja la stadiul în care toate cele şapte miliarde de oameni din lume studiaza şi actualizeaza Cabala. Acum, un copil se naşte în această lume. Ce se întâmplă cu el? El va trebui să înţeleagă  sensul cel rău, în scopul de a ajunge la cel bun? Dar la acea vreme, lumea va fi deja corectata, deci cum va simţi el răul?

Răspuns: În această lume există doar o reînnoire de corpuri fizice, dar nu si de suflete. Prin urmare, copiii care se nasc astazi sunt suflete vechi care dobândesc noi organisme. De aceea noi nu acordam atenţie vârstei unei persoane. Indiferent dacă un corp fizic a murit sau s-a născut să trăiască în această lume, sufletul continuă  încarnările sale.

Tu de fapt întrebi: Dacă toţi oamenii isi corecteaza ego-urile lor, va fi necesar ca mai multe persoane să se nască? Nu, sufletele nu vor mai trebui să se nască. Cu toate acestea, nu vom trăi pentru totdeauna biologic. Vom începe să simţim cum se schimbă lumea noastră, care achiziţionează treptat calităţile Lumii de Sus.

În măsura in care fiecare dintre noi şi noi toţi împreună suntem corectati intr-un singur sistem, percepţia noastră despre lume se schimba, de asemenea. Când ne vom urca de la primul nivel al lumii spirituale, la al doilea şi apoi la al treilea, vom merge de la o lume la alta. Şi când vom atinge starea de corecţie deplina în interconectarea comuna, lumea noastră va fi distrusă.

Este scris, „Şase mii de ani de tăinuire şi un an de distrugere.” Acesta va fi al saptelea mileniu. „Lumea va fi distrusă” înseamnă că această lume va dispărea din senzaţia noastră, deoarece noi o percepem prin egoismul nostru comun. De îndată ce egoismul nostru se întoarce spre daruire si iubire, atunci in loc de aceasta lume vom simţi lumea de sus.

Din prelegere în „Cabala L’Am” Hall din 1/11/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: