O tendință specială a timpului nostru

Am făcut progrese și în aceasta zi, dar întrebarea este, am făcut cu adevărat progrese? Lumea avansează conform programului de creație și dezvăluie din ce în ce mai multe spargeri în sine.

Ce facem în același timp pentru corectare? Cât de departe mergem înainte și dorim să conectăm lumea sau cel puțin încercăm să explicăm tendința dezvoltării sale, încotro se îndreaptă și pentru ce? Ne potrivim cu acest ritm de dezvoltare? Nu văd alte grupuri din lume care ar putea face acest lucru.

Omenirea trebuie să învețe despre programul creației, scopul său, forța superioară care ne guvernează și la ce formă ne conduce. Dar, până acum, vedem că a trecut o altă zi și umanitatea se scufundă din ce în ce mai jos și așa continuă. Nu simțim încă că putem ține pasul cu acest curent și să fim Shofar (corn) care îi anunță pe toți ce se întâmplă.

În timpul nostru, cel mai important lucru este o explicație, astfel încât toată lumea să știe ce s-a întâmplat cu noi, cine o face, în ce scop, în ce direcție mergem și cum ar trebui să acționăm. Forța superioară acționează asupra noastră, ne ajută să ne schimbăm și să ne mișcăm cu ea și să folosim toate forțele dezvoltării noastre.

Sper că fiecare dintre noi se va simți responsabil pentru lume. Acesta este motivul pentru care Israelul este numit poporul ales, pentru a da un exemplu și pentru a explica întregii omeniri ce trebuie făcut. Lumea a ajuns la ultima etapă de corectare, care este revelația răului, și trebuie să o ajutăm să dezvăluie acest rău cât mai repede posibil. De asta depinde cât de repede trecem la etapa următoare și începem să ajungem la bunătate.

Revelația răului are loc în egoismul nostru, care ne desparte și ne face să ne simțim mai îndepărtați zi de zi. Cu toții suferim și totuși nu dorim nici o apropiere nici între țări, oameni, vecini și chiar în cadrul familiei. Nu există o astfel de persoană care să fie conectată la ceilalți și să se simtă ca o parte a întregii umanități ca un sistem unic.

Aceasta este revelația răului prin care trebuie să trecem mai întâi pentru a înțelege esența naturii noastre. Fără aceasta, nu ne putem schimba în bine și ne putem conecta pentru a deveni un singur sistem, o singură persoană, Adam.

În funcție de cât de repede înțelegem și simțim acest lucru, transmitând acest sentiment și înțelegere umanității, epidemia de coronavirus se va transforma într-o forță pozitivă care unește oamenii. În loc de asta, ne separă conducându-ne pe fiecare într-un colț diferit și închizându-ne.

Dacă gândurile noastre vor fi corecte, atunci ne putem apropia unul de celălalt și virusul nu ne va putea răni. Acum, când egoismul este revelat sub forma unui coronavirus, acesta ne ajută să ne distanțăm unul de celălalt.

Dar dacă vom fi înarmați cu restricție, ecran și lumină reflectată, pentru a nu ne gândi la noi înșine, ci doar la legătura noastră, dacă nu ne îngrijorăm de bunăstarea noastră, ci de legătura dintre noi toți, ne putem ridica deasupra forțelor de separare și începeți să vă conectați corect ca un singur om cu o singură inimă.

Toate acestea depind de cât de mult vedem o tendință negativă și înțelegem că este în beneficiul nostru, deoarece ne ajută să ne schimbăm într-un mod bun. Înclinarea malefică se numește rău din cauza intenției noastre egoiste. Dar dacă transformăm această intenție în dăruire, atunci toată puterea răului se va transforma în bine. Totul depinde de noi.

Trebuie să înțelegem rapid acest lucru și să îl implementăm între noi pentru a servi drept exemplu pentru întreaga lume. Toate căile ne sunt deschise. În fiecare zi se deschid tot mai multe oportunități pe care trebuie doar să le punem în aplicare între noi și apoi peste tot în lume. Avansarea și corectarea noastră personală depind de aceasta. La urma urmei, fiecare își poate atinge propriul scop personal numai dacă a realizat obiectivul comun. Aceasta este unicitatea ultimei generații.

Lumea se schimbă cu mare viteză și începe să-și dea seama că a ajuns la disperare, ceea ce nu era cazul în urmă cu șase luni. Simțim că ne mișcăm suficient de repede și înțelegem mai mult pentru a întruchipa forma potrivită de umanitate între noi și a o arăta lumii? Grupul nostru este o mini umanitate.

Legătura dintre noi trebuie să devină atât de corectă și de puternică încât să nu ne temem de nicio epidemie și nici de virus. Nimic nu ne poate face rău, nici oamenii, nici virușii sau dezastrele naturale, dacă ne conectăm corect cu intenția corectă și construim relații bune. Un exemplu de astfel de conexiune va fi cea mai bună și mai eficientă diseminare în raport cu întreaga umanitate.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabală 9/25/20, Shamati # 42 „Care este acronimul Elul în lucru?”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: