O urare către omenire pentru Anul Nou

293.1Lumea se dezvoltă prin suferință, primind din ce în ce mai multe lovituri. Și pentru a ieși din acest cerc încurcat, trebuie să înțelegem de ce depind loviturile și cum să ne organizăm viața într-un mod nou, astfel încât loviturile să ne avantajeze și să ne apropie unul de celălalt și de natura globală, adică de forța superioară.

Atunci vom simți că trăim într-o lume minunată! Nu lipsește nimi în lumea noastră, în afară de o conexiune bună și echilibrată între toate forțele naturii. Dacă ne-am putea conecta unul cu celălalt prin forțe ale bunătății în loc de forțe de confruntare, ne-am simți în lumea superioară, în paradis, în loc să ne simțim în această lume.

Trebuie doar să fim de acord cu toții că vrem să trezim forțele bune ascunse în noi pentru a construi relații bune. Toată lumea are un pic din astfel de forțe. Dar dacă toți dorim să ne trezim împreună spre bunătate, atunci este posibil.

Este exact ceea ce trebuie să facem îndreptându-ne spre 2022. Am încercat deja toate mijloacele și am realizat că nimic nu funcționează, cu excepția unui singur lucru: să încercăm să păstrăm conexiuni bune unul cu celălalt. Ne vom ajuta unii pe alții cu gândurile noastre, astfel încât toată lumea să reușească să ajungă la o asemenea implicare reciprocă, sprijin, unitate și iubire.

Nu vom lăsa pe nimeni să explodeze, să țipe sau să-și reverse răul asupra altora. Atunci putem reuși cu adevărat, iar 2022 va fi un punct de cotitură în relațiile noastre în familie, între state și între toți oamenii. Vom vedea cum echilibrăm întreaga natură prin asta. Toate forțele naturii, care se presupune că sunt în conflict între ele, se vor calma brusc și toată natura va intra în echilibru.

Le doresc studenților mei din întreaga lume să absoarbă și mai multă înțelepciune a Cabalei în noul an și să adune cercuri și mai largi de sprijin în jurul lor, astfel încât împreună să putem schimba lumea în bine.

Dorința mea către întreaga omenire pentru acest nou an este să ajungem la iubire, conexiune și îmbrățișare reciprocă între toți oamenii de pe glob, fără nicio distincție. Acest lucru va rezolva toate problemele.

An Nou Fericit!

Din KabTV “Lume” 12/21/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed