O viata noua nr. 647 Dezvoltarea omului către următoarea dimensiune

Dr. Michael Laitman in conversatie cu Oren Levi si Yael Leshed-Harel

Rezumat

Există în om o dorință pentru plăceri umane din orice lucru posibil; această dorință este divizată în 613 dorințe diferite. În general, viaţa noastră reprezintă o fugă de rău și o apropiere de bine, în care definiția binelui și răului se schimbă în fiecare moment.

Obținem din mediu valorile care ne influențează, iar noi ne trăim viaţa conform acestora. Câteodată, se nasc în noi întrebări existențiale, precum “Până la urmă, pentru ce trăim?”. Este necesar să ne amintim că organismul nostru trăiește și va muri, dar scânteia din noi, partea interioară, vrea să descopere sensul vieții.

Înțelepciunea Cabalei  se ocupă în mod special de asta. A fost ascunsă de mii de ani, iar acum erupe direct în mijlocul scenei. Intepeciunea Cabalei face posibilă acensiunea unei persoane în lumea superioară, către o dimensiune înaltă, pentru a construi “sufletul”.

Psihologia, meditația și așa mai departe ne servesc doar că sedativ. Ele nu potrivesc o persoană pentru o nouă dimensiune. Înțelepciunea Cabalei este singură înțelepciune care investigheaza natură interioară a lumii noastre, legea dezvoltării, iar o persoană spirituală este o persoană care trăiește în mecanismul în care noi toți suntem conectați împreună, din interior, într-un singur suflet.

Din emisiunea de pe Kab TV “O viata noua nr. 647 Dezvoltarea omului către următoarea dimensiune” din 18.01.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: