Oamenii vor fi înlocuiți cu mașini

547.05Comentariu: În cartea lui Yuval Noah Harari “21 de Lecții pentru secolul 21”, el scrie că astăzi un computer ar putea face față muncii unui șofer, a unui bancher și a unui avocat.

Răspunsul meu: Absolut, cu toate problemele, deoarece noi înșine suntem un computer de asemenea. Dacă eliminăm partea senzorială, atunci computerul nostru mecanic va face față tuturor celorlalte.

Comentariu: Autorul scrie că, în viitorul apropiat, inteligența artificială va înlocui oamenii în medicină, gestionând transportul și chiar va putea să recunoască toate emoțiile noastre și să le influențeze.

Răspunsul meu: Acest lucru se întâmplă deja astăzi. Nici nu știu dacă are sens acum să studiezi timp de zece ani pentru a deveni medic, deoarece în acest timp aparatul te va înlocui complet.

Comentariu: Aceasta înseamnă că medicii și tehnicienii de laborator vor fi implicați doar în cercetări inovatoare pentru a crea noi inteligențe artificiale și întreaga clasă de întreținere (serviciu) care nu poate fi recalificată va dispărea pur și simplu.

Răspunsul meu: Va fi eliminată. Nu va dispărea doar ca o clasă de șomeri. Vor încerca să se asigure că dispare.

Comentariu: Se dovedește că dacă înainte, viitorul persoanei era legat de o profesie, astăzi oamenii sunt într-o confuzie totală, deoarece toate profesiile actuale vor înceta să mai existe.

Răspunsul meu: Da, majoritatea profesiilor vor dispărea foarte repede. Oamenii vor fi înlocuiți cu mașini. Vor fi create fabrici pentru producerea de biomasă din care va fi produs tot ceea ce doriți. Dacă doriți o friptură, friptura va fi făcută acum pentru dvs., mașina o va imprima. Și așa mai departe. Singurul lucru care va rămâne este munca de a atinge forţa superioară.

KabTV “Provocările celui de-al 21lea secol” 4/24/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: