Pe un nou segment al căii

760.2Următorul grad al dezvoltării noastre este „Adam” (Omul). Constă în faptul că începem să înțelegem natura și să ne comportăm în conformitate cu ea. Nu natura ne împinge și ne conduce, trăgând toate sforile, ci noi înșine învățăm din ea și ne aranjăm în conformitate cu ea, fiecare dintre noi și toți împreună, într-o nouă societate.

Pentru aceasta trebuie să învățăm și să dobândim o altă natură. Cum își vor realiza oamenii această nevoie și cum își vor depăși inerția și încrederea în sine? Cum vor iesi din ele? Prin ce lovituri? Va fi nevoie de mult sânge sau de puțin?

Priviţi ce se întâmplă în lume! Ne găsim brusc într-o lume complet nouă; se schimbă atat de repede! Toate acestea pentru a ne conduce la următoarea stare.

Nivelurile mineral, vegetal și animal sunt implicate automat printr-o singură lege a naturii; ele există în armonie, deși noi nu vedem această armonie cu sentimentele noastre egoiste.

O persoană totuși, este egoistă, contrară naturii și trebuie să se conformeze cu ea. Trebuie să intrăm în contact unii cu alții pentru a crea în noi înșine un sistem care să intre în contact cu forța generală a naturii. Apoi, nivelurile mineral, vegetal și animal ale naturii se vor conecta și la gradul de „Om”. Aici se termină dezvoltarea.

La asta trebuie să ajungem. Acum suntem pe un segment foarte serios al avansării pe cale. Este o perioadă interesantă!

Din KabTV “Am primit un telefon. Să vezi viitorul” 2/5/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: