Pentru ca minunea să se întâmple

933Profeți, Cartea lui Iosua, Capitolul 3: 7: Și Domnul i-a spus lui Iosua: Astăzi voi începe să te fac mare înaintea întregului Israel, ca să știe că așa cum am fost cu Moise, așa voi fi eu și cu tine.

Această dovadă este necesară atât pentru israeliți, cât și pentru restul umanității, adică pentru cei care merg pe calea lui Iosua și pentru cei care se află în afara acestei tabere, care nu acceptă calitățile dăruirii  și iubirii ca fiind cel mai important lucru, ca legătură între oameni mai presus de toate motivele egoiste. Cei care nu percep acest lucru ar trebui să se plece, să înțeleagă, să accepte și să înceapă să-l pună în aplicare.

Aceasta trebuie să pătrundă o persoană de sus. În niciun caz nu poate fi acceptat pur și simplu: „Vreau asta, așa că și încep o fac!” Este o restructurare internă a întregului sistem uman, care poate dura mulți, mulți ani.

Întrebare: Vrea Creatorul să arate că El va sta alături de Joshua Ben Nun așa cum a făcut cu Moise, astfel încât miracolul să se întâmple și toată lumea să vadă?

Răspuns: Ar trebui să fie astfel încât, pe de o parte, toată lumea să înțeleagă că este un miracol, că este făcut de Creator. Și pe de altă parte, astfel încât oamenii să îl poată vedea, să-și dea seama, să îl accepte și să îl pună în aplicare, deoarece sunt pregătiţi pentru asta.

Acest lucru se întâmplă la granița dintre probabil și improbabil.

Întrebare: Dar când cerem manifestarea Creatorului, manifestarea unui miracol, putem vedea că este Creatorul cu noi?

Răspuns:  Te rog! Dar pentru aceasta, trebuie să fii gata să-l vezi cu totul. Cu alte cuvinte, trebuie să ajungem la o astfel de stare, încât acesta să poată fi dezvăluit.

Întrebare: Vor vedea alții că este Creatorul cu noi?

Răspuns: Dacă au calitățile adecvate, Îl vor vedea și dacă nu, nu o vor face. Totul se întâmplă în conformitate cu legea echivalenței de formă.

KabTV “Secretele Cărţii eterne” 11.06.20/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: