Perfecțiunea lumii este perfecțiunea unei personae

947Perfecțiunea lumii depinde de perfecțiunea interioară a omului, adică de conexiunea dintre oameni. La început, conexiunea are loc în grupurile de zece care lucrează în mod conștient la corectarea lor, dar în cele din urmă întreaga lume ar trebui să li se alăture.

Vorbim despre o conexiune completă, generală, deoarece, în măsura în care prin această conexiune, mai presus de toate tulburările, ajungem la o corecție generală, și numai în această condiție ne putem aștepta la o viață bună pentru toată lumea.

Pentru a ajunge la corecția finală, trebuie să atragem lumina reformatoare pentru întreaga lume. De aceea este atât d important să diseminezi Cabala. Și diseminarea nu este doar publicarea materialelor în mass-media, ci influențarea lumii cu o lumină specială de sus, pe care vrem să o aducem prin Kli-ul nostru, prin toate grupurile, pentru a trezi dorința de avansare spirituală, pentru conexiune, pentru realizarea lumii superioare, în restul oamenilor.

Nu contează ce simte omul și ce face, dar în cele din urmă, toți locuitorii acestei lumi, fără excepție, vor trebui să se angajeze cel puțin într-o oarecare măsură în corecția generală și astfel să își corecteze sufletele.

Din lecția zilnică de Cabală 25.04.21, „Importanța diseminării

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: