Pionierii

Tranzitia de la senzatia prezenta, interna la cea externa este provocarea cea mai mare pe calea evolutiei. In lumea fizica, egoismul este cel care ne face sa crestem furnizandu-ne motivatia naturala de a cauta. In lumea superioara, simtim ce minunat este sa pasim intr-o noua dimensiune. Incepem sa o vedem si sa o experimentam, si sa simtim fortele care interactioneaza cu toate partile ei. Dezvaluim tesatura fortelor care ne conecteaza, care rezulta natural din dorinta noastra pentru atingerea spirituala..

Trebuie sa iesim din perceptia prezenta la una mai inalta, si care consta in ambele dimensiuni simultan. Este o tranzitie psihologica dificila pentru ca este ca si cand ne-am naste din nou.

La fel cum un nou nascut iese din locul existentei anterioare in lumea externa datorita eforturilor sale la fel ca si ale mamei sale, la fel trebuie sa trecem prin aceleasi stadii ale maturarii interne si necesitatii de a ne naste. Prin eforturile proprii, « ne intoarcem cu susul in jos », ceea ce inseamna ca ne-am schimbat complet perceptia asupra realitatii. Forta cu care mama impinge, se sincronizeaza cu forta cu care se misca embrionul, iar ca rezultat iesim afara in lumea externa.

Asta este cea mai serioasa stare si un punct crucial in vietile noastre. Pentru prima data in istoria umanitatii, se intampla in masa. In trecut revelarea dimensiunii superioare sau a lumii externe se intampla la nivel de individ. Prima persoana care a facut asta a fost Adam, acum 5771 ani. Dupa el, de-a lungul miilor de ani, multi altii au descoperit aceasta posibilitate, au atins-o si descris-o in cartile lor, care s-au pastrat pana astazi. In acest fel metoda continua sa se dezvolte.

Totusi, astazi, este transformata dintr-o intelepciune individuala intr-o intelepciune de masa. De aceea, este supusa unor modificari serioase. Suntem pionieri in punerea ei in practica, iar procesul va fi mult mai usor pentru restul omenirii. Ne vom naste primii, apoi toti ceilalti ne vor urma pe baza aceluiasi principiu.

Ar trebui sa constientizam cat de competitiva, profunda si unica este aceasta cale.

Din lecti din Moscova 1/16/11, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: