Poate lumea să se dezvolte într-un mod bun?

214Fără îndoială, totul în lume se întâmplă doar ca noi să avansăm către scop. Fără îndoială, toate aceste pandemii și viruși vin în lumea noastră pentru a ne împinge să realizăm acest scop.

Și, fără îndoială, am putea avansa spre acest scop într-un mod bun dacă alegem mișcarea, scopul și accelerarea. Dacă ne mișcăm mai repede decât bastonul care vine spre noi din spate gata să ne lovească, atunci înaintăm repede.

Pentru a face acest lucru, trebuie să ne conectăm mai repede și să stăpânim mai repede starea spirituală dintre noi și, astfel, să dezvăluim Creatorul în ea. Omenirea a trecut prin diferite etape în dezvoltarea sa până s-a transformat într-o societate modernă care este interconectată, dezvăluind dependența sa completă.

În timpul nostru, această dependență reciprocă se va manifesta în continuare foarte clar și rigid; vom vedea că nu putem exista unul fără celălalt. Nu este suficient petrol și gaz într-un loc, nu este suficientă pâine în altul, electricitate în al treilea etc. Totul va fi dezvăluit în așa fel încât nici o persoană nu poate trăi fără alți oameni.

Baal HaSulam scrie că de fapt avem nevoie de întreaga lume. Prin urmare, ne așteaptă descoperiri interesante. Trebuie să explicăm lumii cât de interconectați suntem, astfel încât pașii noștri înainte să fie mai rapizi, mai buni și nedurerosi.

Congresul internațional „Să ne ridicăm deasupra noastră” 08.01.2022, Lecția 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed