Porțile corecției finale sunt deschise

Am intrat în ultima generație, adică am intrat în etapa finală a corectării. Stăm chiar la poarta de intrare care deschide această perioadă, dar există și perioada de ”stretching” înainte de sfârșitul corecției.

Nu știm cât timp va dura și prin ce stări va trebui să trecem. Dar un singur lucru este clar, am intrat deja în faza finală a corecției și trebuie să o lăsăm complet corectată.

Am vorbit mult cu profesorul meu Rabash despre viitorul apropiat. Dar astăzi s-a transformat deja din viitor într-o realitate de zi cu zi. Este necesar să vă conectați unul cu celălalt și să descoperiți noi proprietăți din această conexiune, deoarece acestea vor fi deja spirituale.

Din aceste calități spirituale, trebuie să construim un Partzuf spiritual, acoperișul Sukkah, adică ecranul și pereții care se referă la structura generală a sufletului. Astfel, este necesar să strângeți și să uniți toate grupurile de zece împreună, toți acești mici Partzufim, fiecare dintre ei fiind construit ca un mic Sukkah. După ce am asamblat acest puzzle, vom conecta întreaga dorință de a ne bucura, transformând-o complet în dăruire.

Sunt foarte bucuros că suntem într-un astfel de proces. Cine ar fi crezut că vom fi atât de norocoși să ajungem la asta? Nu suntem capabili să apreciem ce se întâmplă acum.

Pentru a urca la următoarea etapă a unificării, trebuie să vă deschideți inima. Fiecare pas nou începe cu faptul că ne deschidem mai mult inimile – simt că aici sunt obligat să mă deschid și mai mult în conexiunea cu prietenii. Nu o pot face și îmi pare rău, mă rog, dar prin asta începe progresul.

Din prima parte a lecției zilnice de Kabbalah 10/2/20, „Sukkot“

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed